השף פנחס בלשניקוב מציג – קינוח: קרם ריקוטה אוכמניות וקרמבל

הכל כתוב ברור. לכם רק נשאר להיכנס למטבח ולהתחיל לעבוד • השורה התחתונה: להניח בכוס מקרם הריקוטה, מעל את תערובת האוכמניות, ומעל הכל את הקרמבל • וזהו. נשאר רק ללקק את האצבעות
פנחס בלשניקוב
א' סיון התשע"ז / 26.05.2017 10:20

 קרם ריקוטה:

180 גרם ריקוטה
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
¼ כפית תמצית וניל

קרם ריקוטה אוכמניות וקרמבל

אופן ההכנה:

להניח במיקסר את כל הרכיבים ולהקציף עד לקרם יציב.

לאוכמניות:

¾ כוס אוכמניות קפואות או טריות
1 כף סוכר דמררה ואו סוכר חום
גרידה מחצי לימון
1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:

להניח את כל הרכיבים בסיר קטן. להביא לרתיחה ולהניח בצד לקירור.

קרם ריקוטה אוכמניות וקרמבל

לקרמבל:

1¼ כוס סוכר חום
1 כוס קמח
40 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
¼ כוס שיבולת שועל

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-170 מעלות
לערבב את כל הרכיבים במעבד מזון ואו בקערה עד לאיחוד החומרים.
לאפות כ- 15 דקות עד להזהבה.

להרכבת המנה:

להניח בכוס מקרם הריקוטה, מעל את תערובת האוכמניות, ומעל הכל את הקרמבל.

קרם ריקוטה אוכמניות וקרמבל

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות