מפצחים את האבטיח: כך מכינים עבורכם את הגרעינים לשבת • גלריה

איך מוציאים את הגרעינים מהאבטיח? אחרי שהאבטיחים בשלים, מרסקים אותם לחתיכות קטנות, מסננים את הגרעינים, ומיבשים אותם בשמש , וכל זה בעזרת מכונה שפותחה בישראל • ענת הרמוני מפלאש 90 יצאה אל שדה במרכז הארץ ותיעדה
ענת הרמוני, פלאש90
י"ז אלול התשע"ח / 27.08.2018 23:38
גרעיני אבטיח
הדפס כתבה

2 תגובות

הוסף תגובה חדשה
    איזה בל-תשחית של אבטיחים טובים!
    28/08/2018 09:08
    בת-שבע
  1. ממש חבל.

    • מתכון   07/11/2018 11:51

      זה אבטיח מיוחד שמלא גרעינים, אין בו מה לאכול כל כך אז זה לא בל תשחית.
      אם אתם משיגים אבטיח כזה הכי טעים להכין את הגרעינים לבד, אחרי ששוטפים ומייבשים אותם בשמש, קולים אותם במחבת עם מיץ מלימון ומלח, יוצא מעדן (: