אוהבים לנשנש בעת קריאת ספר? קבלו מתכון לפופקורן זעתר
מצרכים:
חצי כוס גרעיני תירס
3 כפיות שמן
צרור עלי זעתר (אזוב) טריים או חופן מיובשים
2-3 כפיות תערובת זעתר
מעט מלח
סיר נון-סטיק
• את הפופקורן מומלץ להכין בכמויות קטנות יחסית בכל פעם.
אופן ההכנה
• בסיר בינוני מחממים את השמן ומוסיפים את גרעיני התירס ועלי הזעתר.
• מטלטלים את הסיר כך שגרעיני התירס יצופו היטב בשמן ובזעתר.
• מכסים את הסיר ומשאירים חריץ קטן שיאפשר לאדים להשתחרר.
• מחממים על אש גבוהה עד שהגרעינים מתחילים להתבקע.
• מדי פעם מטלטלים שוב את הסיר, כדי שהפופקורן לא יישרף.
• כשקולות הפצפוץ נעשים רחוקים זה מזה, מסירים מהאש.
• מוסיפים מעט מלח ואת תבלין הזעתר מערבבים היטב ומגישים.
צילום: הדס ניצן
תגובות
אין תגובות