רוצה לגוון בדגים לפסח? • מתכון: פרחי פורל בעשבי תיבול

דג הפורל זוכה לאחרונה לביקוש גובר, הינו דג איכותי, עסיסי ובריא במיוחד • הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג כל שילוב וטעם • ממטבחו של השף אסף מישקובסקי
תמי גיל
ו' ניסן התשע"ד / 06.04.2014 10:47

מצרכים:

2 יחידות פילה פורל נקי מעצמות והידרות {דג אחד}.

מיץ לימון טרי משני לימונים.

גרידת לימון.

2 שיני שום טריות קלופות וקצוצות דק.

צרור כוסברה קצוץ.

צרור פטרוזיליה קצוץ.

2 יח’ בצל ירוק  קצוץ

טימין קצוץ.

צלפים 5 יח’

1/4 כוס שמן זית.

מלח גס , פלפל שחור גרוס

עלי מיקרו בזיליקום טריים.

אופן ההכנה:

• מערבבים בכלי את כל עשבי התיבול חוץ מעלי הבזיליקום, מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל גרוס.

• מניחים את פילה הפורל כשצד העור כלפי מטה, ממלאים בעשבי התיבול ומגלגלים לצורת רול (פרח) .

• משפדים על ידי שיפוד ארוך בכדי לשמור על הצורה בזמן האפייה.

• יוצקים מעל הפרחים עוד מנוזל עשבי התיבול ואופים בתנור למשך כ-25 דקות בחום של 180 מעלות.

אופן ההגשה

• מסדרים במרכז צלחת את שני פרחי הפורל, מעטרים בעלי בזיליקום טריים וגרידת לימון.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות