חריימה בפסח? לא תאמינו, אבל הנה מתכון פשוט, קל ומהיר להכנה

ההכנות לפסח מקשות גם כך על הכנת החג • מותג 'ברילה' מציע מתכון פשוט, קל ומהיר למנת חריימה טעימה וכשרה לפסח • אחד המתכונים הבודדים שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם • המתכון מאת: ענבל קליין
יעל חן
י"ד ניסן התש"פ / 08.04.2020 14:00

מצרכים:

4 דגי ים, כ-250-300 גרם כל אחד, או דגים פרוסים לעובי של 3 ס”מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים)

צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה

2 שיני שום כתושות

מעט טימין טרי

מלח ופלפל שחור גרוסים

 אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-170 מעלות.

• מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.

• יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.

•אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.

• מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים.

ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

 

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות