רגע לפני עבודות הפסח: מתכון לבוקר של רול בניחוח ספרדי

יעל חן
|
י"ז אדר התשע"ז / 15.03.2017 02:13
אין כמו ארוחת בוקר טובה כדי לתת מרץ וכוח לכל היום • רשת קפה גרג, הידועה כרשת הדוגלת בשימוש חומרי גלם איכותיים טבעיים, ובמגוון ארוחות הבוקר שלה – מעניקה לארוחת בוקר מתכון של מנת רול ספרדי

כולם יודעים עד כמה חשוב שארוחת הבוקר תכלול את כל אבות המזון, שכן זוהי הארוחה החשובה ביותר ביום. בכל מדינה נהוג לאכול בה דברים שונים בהתאם למסורת.

וזה בדיוק מה שעושה המתכון הבא: מתכון רול ספרדי.

מרכיבים לרול אומלט ספרדי (עבור מנה):

2 ביצים

חופן קוביות פלפל אדום (גמבה)

כף בצל ירוק קצוץ

כף פטרוזיליה קצוצה

50 גרם תפו”א מבושל ומגורד בפומפיה.

*מומלץ להוסיף מעט חריפות למנה ע”י הוספה של אריסה/טבסקו/ צ’ילי גרוס)

1 טורטיה (עדיפות לקוטר 20)

כף אבוקדו

כף גבינה בולגרית מגורדת

מרכיבים למטבל הסלסה:

125 גרם פלפל קלוי

25 גרם בצל קצוץ

קורט סוכר

10 גרם פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

כף שמן זית

אופן הכנת הרול:

1. מערבבים את הביצים בקערה

2. מוסיפים את הקוביות גמבה, בצל ירוק, פטרוזיליה, תפו”א מגורד ומערבבים לבלילה אחידה.

3. מחממים ומשמנים מחבת ושופכים את כל הבלילה למחבת.

4. מצמידים את הטורטיה לבלילה במחבת.

5. לאחר מספר דקות הופכים ומבשלים את הצד השני

6. מורחים במרכז הרול אבוקדו ומפזרים את הגבנה הבולגרית

7. מגלגלים  וחוצים

הוראות הכנת המטבל:

מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.