נותרו שאריות שלא יוצאות מבקבוק הקטשופ? הנה הפיתרון הגאוני • צפו

במכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס פיתחו חומר לכיסוי פנים בקבוק הקטשופ - שהעלה את השאלה: איך לא עלו על זה קודם? • בטכניקה החדשה הציפוי החלקלק נצמד לצמיתות לצידי הבקבוק מבפנים ומאפשר לנוזל הסמיך לגלוש החוצה בלי להותיר שאריות בבקבוק
קובי פינדרוס
ב' אדר התשע"ז / 28.02.2017 18:00

השאריות שנותרות בבקבוקי הקטשופ וקטבים נוספים, מצטברים לכדי נזק אדיר בתעשיית המזון.

בגלל ייצור של מוצרים עם תכולה סמיכה, מדי שנה נזרקים בערך 200 מיליון גלונים של חומרים התקועים במארזים. לפי דיווח בחדשות BBC, יש בערך 40 מיליארד של מארזים עם חומרים שנותרו בתוכם.

אז מה הפיתרון?

ד”ר סמית’ דיוויד פיתח חומר לכיסוי פנים בקבוק הקטשופ, היוצר משטח חלקלק שמאפשר לרוטב הסמיך ביותר להחליק בקלות החוצה.

הציפוי החלקלק, הקרוי LiquiGlide, נצמד לצמיתות לצידי הבקבוק מבפנים ומאפשר לנוזל הסמיך לגלוש החוצה בלי להותיר שאריות בבקבוק.

צפו.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
    החברות לא ישתמשו בזה
    01/03/2017 00:16
    ידען
  1. הם מרוויחים הרבה ממה שנשאר בבקבוק, וככה אנשים קונים יותר, למה שיוציאו עוד כסף בשביל להפסיד את זה?