קינוח מנצח לחג השבועות: עוגת גבינה אישית מוס מסקרפונה וקפה

ברשת קפה ביגה בחרו להמתיק לכם את החג עם עוגת גבינה מסקרפונה וקפה, שהפכה כמעט למסורת בכל בית בחג השבועות • מדובר בעוגה אוורירית בארומה של קפה עדין • הקונדיטורית הראשית של רשת קפה ביגה, מירן קל, עם המתכון המנצח
יעל חן
כ"א אייר התשע"ו / 29.05.2016 17:49

מרכיבים להכנת מוס מסקרפונה וקפה:

חבילת ביסקוויטים

כוס מים רותחים

כף נס קפה

כף ליקר אמרטו

כפית סוכר

200 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת מתוקה

60 גרם חלמון

130  גרם סוכר

אופן ההכנה:

• מערבבים מים רותחים עם הכפית סוכר ונס קפה. מניחים לקירור.

• טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים בתחתית תבנית עוגה בקוטר 18.

• מקציפים חלמון עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ובהיר.

• מקציפים גבינת מסקרפונה יחד עם השמנת המתוקה והליקר אמרטו, מקפלים יחד עם החלמונים המוקצפים ומעבירים מחצית מהמסה לרינג העגול מעל הביסקוויטים.

 • טובלים שיכבה נוספת של ביסקוויטים בסירופ קפה ומסדרים מעל המוס. מכסים ביתרת המוס ומקררים לילה או לפחות 6 שעות.

• מפזרים אבקת קקאו מעל ומגישים.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות