מתכון • רוצים פסטה? בלאג’יו א-לה אוליו

שלמה בן חיים
|
א' ניסן התשע"ד / 01.04.2014 14:11
הפסטה מוצעת בשלל צורות להנאת כל בני המשפחה: פרפלה ג’מבו, קרניים, מקרוני, ניוקי, צינורות, פסטה מסולסלת, פרח, ספגטי וספירלה • מה המצרכים ואיך מכינים

הפסטות האיכותיות של טעמן מיוצרת על פי ידע ומסורת איטלקיים, במתכון ייחודי ובלעדי במפעל מתקדם וחדשני הידוע באיכות מוקפדת של מוצריו.

הפסטות המובחרות של טעמן מיוצרות מקמח מחיטת דורום, ללא תוספת חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא כולסטרול, יתרון בריאותי ומשמעותי. הפסטה מוצעת בשלל צורות להנאת כל בני המשפחה: פרפלה ג’מבו, קרניים, מקרוני, ניוקי, צינורות, פסטה מסולסלת, פרח, ספגטי וספירלה.  

  מתכון  בלאג’יו א-לה אוליו:

המצרכים:

v     1 חבילת ספגטי “בלאג’יו” מס’ 10

v     שמן זית טעמן

v     כף שום כתוש

v     מלח, פלפל שחור גרוס

v     חופן בזיליקום קצוץ דק

v     גבינת פרמזן מגורדת

v     עגבניות מיובשות

 

אופן ההכנה:

v     מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.

v     מעבירים למסננת לסינון המים. מחממים שמן זית במחבת עמוקה, מוסיפים כף גדושה של שום כתוש ואת חופן הבזיליקום ולסיום, את העגבניות המיובשות. מטגנים בזהירות על מנת לא לשרוף את השום, ולו במעט.

v     ברגע שהתערובת מזהיבה ומוכנה, מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב. מכבים את האש, מוסיפים פלפל ומלח ומערבבים היטב.

v     מגישים באהבה עם גבינת פרמזן מגורדת.