שגרה ‘על האש’ • מתכון: פרגיות בניחוח לימון וג’ינג’ר

קבלו מתכון לפרגיות 'על האש' • מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מציע מתכון בשר עסיסי, בניחוח לימון וג'ינג'ר שיהפוך את הארוחה לחוויה קולינארית עשירה במיוחד
תמי גיל
כ"ג ניסן התשע"ד / 23.04.2014 11:37

חומרים לחמישה סועדים:

1 ק”ג פרגיות (כרעיים עוף, ללא עצמות וללא עור)

1/4 כוס לימון טרי

1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורד

1/2 כפית קארי

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית שום

4 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

1. פותחים את הפרגיות (כמו שניצל).

2. מערבבים את כל החומרים למרינדה.

3. יוצקים את המרינדה על הפרגיות כחצי שעה לפני הנחת הבשר על הגריל.

4. מניחים את הבשר על הגריל , עד שהוא זהוב משני צדיו.  

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות